Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Scooter rijbewijs FAQ

Hoe snel en waar kan ik mijn scooter rijbewijs halen? Wat kost een complete scooter rijopleiding? Wat houd de examengarantie in? Graag beantwoorden wij al jouw vragen.

Hoe snel en waar kan ik mijn scooter rijbewijs halen?

Waar je ook woont, wat je ook wenst, je kunt bij Scooter Rijbewijs in 1 dag Hoofddorp snel en goedkoop het scooter rijbewijs halen vanuit Aalsmeer, Hillegom, Hoofddorp, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuw Vennep, Noordwijk, Sassenheim, Uithoorn of Zandvoort. Het is bij uitstek de beste spoedcursus voor het scooter rijbewijs met de hoogste slaagkans.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat kost een complete rijopleiding?

Het scooter rijbewijs kan bij Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoofddorp reeds worden behaald vanaf € 395,00 inclusief 4 scooter rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen of voor € 440,00 inclusief 5 scooter rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Krijg ik altijd dezelfde rij-instructeur?

Ja, bij Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoofddorp krijg je de hele dag een vaste rijinstructeur. De ervaren scooter instructeur kent alle examenroutes heel goed en gaat deze ook met je rijden zodat je een goede bekendheid hebt in het examengebied en niet voor vervelende verrassingen zult staan.

Hij volgt je op de scooter en kan je ook alle lastige verkeerssituaties goed uitleggen en demonstreren waardoor je alles sneller en beter begrijpt en daarna goed uitvoert. Hierdoor leveren we dus maatmerk, en dat heb je ook nodig!

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je kunt het theoriecertificaat halen als je 15,5 jaar bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

  • Praktijkexamen oproepkaart (heeft de instructeur bij zich);
  • Een geldig theorie certificaat;
  • Een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;

Je mag al vanaf 16 jaar deelnemen aan het praktijkexamen.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Wat houd de examengarantie in?

Het streven van Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoofddorp is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je scooter rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 90% en onze 30 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten.

Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 50,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel voor aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je veel geld kunt besparen.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Is een rijtest voor de scooter rijlessen nodig?

Voordat je begint aan de spoedopleiding voor het scooter rijbewijs in 1 dag, is het wel belangrijk dat je al een beetje met een scooter overweg kunt. Omdat de meeste leerlingen al eens hebben gereden, is dit vaak geen probleem. Als je echter nog nooit op een scooter hebt gezeten, is het verstandiger om eerst een proefles te nemen.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Met welke scooter word er gereden?

De scooter rijlessen worden gegeven bij Scooter rijbewijs in 1 dag met de nieuwste scooter, de Yamaha Neos4. Er is geen scooter rijopleiding op een snorscooter.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ

Schakel of automaat scooter?

De scooter rijlessen krijg je bij Scooter Rijbewijs in 1 Dag Hoofddorp altijd op een automaat scooter. Er bestaat geen apart rijexamen voor een schakel of automaat scooter. Nadat je bent geslaagd voor je praktijkexamen mag je rijden op een scooter, bromfiets, snorfiets en zelfs ook een brommobiel.

Scooter Rijbewijs in 1 Dag FAQ